"Ha nem gondolod komolyan, akkor nem is kéne kimondanod, hogy szeretlek. De ha komolyan gondolod, akkor szerintem sokszor ki kell mondani. Az emberek hamar elfelejtik."
/Júlia, 8 éves/

2011. február 22., kedd

A Trilógia

Sziasztok!

Ezt a blogot hirtelen felindulásból hoztam létre a Száguldás a boldogság rögös aszfaltcsíkján című regényemnek, amelynek az első, illetve a félbehagyott második része az A.J.'s stories nevű blogomon vannak. Át fogom őket tölteni ide, valamint reményeim szerint átírom a második rész végét, végül ide töltöm fel a harmadik, befejező művet. :)

Azoknak, akik eddig nem olvasták: a történet a Forma1 világában játszódik. Az első kettő a 2010-es évadban, a harmadik pár évvel később. A főhős egy fiatal lány, aki Magyarországon él nevelőszüleivel, és akiről kiderül, hogy a 2009-es világbajnok, Jenson Button unokahúga. Felkeresi a britet, és ennek köszönhetően rengeteg új élménnyel és ismeretséggel gazdagszik, valamint a szerelem is rá talál. A szerelem, mely cseppet sem egyszerű, és melynek útját kátyúk nehezítik... Vajon elérhetnek az út végére, és boldogok lehetnek együtt? Vagy elmorzsolódik az út mentén?
Álmok, barátság, szerelem és rengeteg fájdalom és sérelem, melyeken csak a legerősebbek juthatnak túl. Csak a pályán száguldozz, az életben figyelj az apró csodákra!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése